Žurnalas

Baltic Business Quarterly

Baltic Business Quarterly žurnalo dėmesio centre Lietuvos, Latvijos ir Estijos ekonomikos tendencijas bei verslininkai. Taip pat, naudojant anglų kalbą kaip pagrindinę, siekiama labiau susikoncentruoti į tarptautinį skaitytoją, kuris nori būti informuotas apie įvykius Baltijos valstybėse.

Tokiu būdu sukuriama pridėtinė vertė, ypač AHK nariams, ieškant suintresuotų partnerių ir užmezgant ryšius su naujomis tikslinėmis grupėmis. Žurnale publikuojama naujausia informacija apie ekonomines ir teisines sąlygas Baltijos valstybėse, palyginamieji tarptautiniai tyrimai bei studijos apie Lietuvą, Latviją ir Estiją. Žurnalą pagyvina asmeniniai interviu, portretai, informaciniai pranešimai bei platus Vokietijos ir Baltijos šalių verslo santykių pristatymas.

Reklaminiai skelbimai

Anzeigen / Reklaminiai skelbimai Daugiau informacijos apie žurnalo sklaidą, tiražą bei aktualias skelbimų kainas rasite mūsų reklamos pasiūlyme.

Bandomasis egzempliorius

Mūsų nariai spausdintą žurnalą gauna nemokamai. Kiti susidomėję asmenys jį gali rasti App Store arba Google Play (Link).

Aktualus leidinys

Susidomėjote? Vienu paspaudimu ant paveiksliuko galite perskaityti pagrindinį aktualaus numerio straipsnį.

Pagrindinis numerio straipsnis

Paspaudę ant „Renginių fotoreportažo“ galite susidaryti įspūdį apie mūsų renginių pristatymą žurnale.

Renginių fotoreportažas